Volunteer Jobs- This event is 100% run by parent volunteers, who have Scouts participating in the event. I still have some parents that have not signed up for a job. A few things we still need covered are: snacks, juice, coffee and clean up help. Please update sheet directly through the google share or email directly.
Track set up -
Weigh In -
Race Start Time - ***Please note that this is only a estimated time guideline, we will immediately be racing the Wolf following the Tiger, etc. So if it only takes 20min. to race the Tigers we will start the Wolf at 9:50AM, and other Dens to follow suit***
Tiger 9:30-10:15AM (45 min.)
Wolf 10:15-11AM (45 min.)
Bear 11-11:45AM (45 min.)
Webelos I 11:45-12:30PM (45 min.)
Webelos II 12:30-1PM (30 min.)
Finals 1-1:30PM (30 min.) Awards Immediately following the Race (15 min.)
Trophy & Neck Medallions - Each participant will receive a medallion for participating in the event, that have been custom made for our district. Each Den will have a 1st, 2nd & 3rd place and participation medallions. The grand prize will be a substantial trophy, that will be presented immediately following the 1st place Den winners race.
Thank you for your time and effort in making this event a wonderful memory for our Scouts.